top of page

Uw Badkamer op maat

IMG_2161.jpg

Als u een eerste badkamer laat plaatsen of uw oude laat renoveren, is het belangrijk dat u kiest voor een degelijke badkamervloer. Uw vloer moet namelijk bestand zijn tegen water. Ook bij de wanden is het belangrijk dat ze geen water doorlaten. Wim Denis bvba heeft een jarenlange ervaring en is daarom dé ideale partner voor uw badkamer. 

 

Badkamervloeren en -wanden moeten niet alleen waterbestendig zijn, ze moeten ook mooi ogen. ’s Morgens als u opstaat moet het een plezier zijn om u klaar te maken in een aangename en rustgevende badkamer. Of als u op een zondagnamiddag lekker languit wilt genieten van een ontspannend bad, zijn een kwaliteitsvolle badkamervloer en -wanden een eerste stap om daarvoor te zorgen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Faiences, mozaïek, grote tegels … alle wandbekledingen zijn mogelijk. Ook voor uw vloer kunt u kiezen tussen verschillende soorten tegels en materialen. Grote tegels in uw inloopdouche of kleine om uw ligbad mooi in te bouwen? Wim Denis bvba zorgt ervoor dat u de badkamer uit uw dromen krijgt.  

 

Badkamers zijn er in alle vormen en afmetingen. Voor mij is het dan ook belangrijk dat ik voor élke vorm en afmeting een oplossing op maat klaar heb. Daarnaast geef ik ook graag professioneel advies over materiaal- en kleurkeuze. Zo bent u zeker dat u de juiste keuzes maakt om jarenlang te kunnen genieten van uw badkamer. 

 

Bent u van plan om een badkamer te laten plaatsen of te renoveren? Wim Denis bvba helpt u graag verder. Contacteer mij op 0473 78 04 13 en ontdek wat ik voor u kan doen. 

bottom of page